Trabzonlu Boksör çalışmalara başladı

Trabzonlu milli boksör Fatih Keleş Bülent başer ile çaklışmalara başladı. Milli boksör Fatih Keleş, EC Boxing’e transfer olurken, Türk profesyonel boks tarihinin ilk antrenörü Bülent Başer ile çalışmalarına başladı.   Almanya’da çıktığı ilk maçında göster

Trabzonlu Boksör çalışmalara başladı

Trabzonlu milli boksör Fatih Keleş Bülent başer ile çaklışmalara başladı.

Milli boksör Fatih Keleş, EC Boxing’e transfer olurken, Türk profesyonel boks tarihinin ilk antrenörü Bülent Başer ile çalışmalarına başladı.
 
Almanya’da çıktığı ilk maçında gösterdiği performansıyla göz dolduran Keleş, çalışmalarına başladı. Fatih, antrenör Bülent Başer yönetiminde yeni sezonun çalışmalarına başladı.
 
Bülent Başer ise, önlerinde zorlu mücadeleler olduğunu belirterek, "Fatih, her şeyden önce sporcu ahlakına sahip değerli bir insan. Verdiğimiz tüm programları harfiyen uygulayan disiplinli bir gencimiz. Zaten amatörde kendisini dünyaya ispatlamış olan kaliteli bir eldiven. Kendisinden beklentilerimiz büyüktür ve Fatih’in bunları karşılayacak kapasite ve yeteneğe sahip olduğunu da biliyorum. Umuyorum ki kendi sıkletinde eksik olan dünya şampiyonluk kemerine Fatih Keleş ile ulaşacağız. Önümüzde uzun ve dikenli bir yol var ancak biz bunu göze aldık. İnançla ve azimle yürüyüşümüz devam ediyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor