Trabzonlu boksör Avrupada ringi dar ediyor

Avrupa’da Trabzonlu Fatih Keleş fırtınası esiyor

Trabzonlu boksör Avrupada ringi dar ediyor
 
 
Trabzonlu boksör Fatih Keleş, Avrupa ringlerinde fırtınalar estirmeye devam ediyor. Almanların çok şeyler beklediği Denis Kriger'ı yenen başarılı sporcu yenilmezliğini sürdürüyor.
Olimpiyat sporcumuz Fatih Keleş, Avrupa'nın en büyük kulüplerinden EC BOXING'e geçtikten sonra profesyonel ringlerde çıktığı altıncı maçını da kazanarak yenilgisizlik unvanını korudu.
Almanların büyük ümitler beslediği boksörleri Denis Kriger karşısında eldiven giyen sporcumuz güçlü rakibi karşısında muhteşem bir mücadele verdi. Zaman zaman rakibini nakavt etmek için bastıran Trabzonlu boksör Fatih Keleş bir türlü bu amacına ulaşamazken, güçlü rakip de yediği yumruklar karşısında iyi direndi.
Maçın ardından bir açıklama yapan Trabzon'un gururu Keleş, karşılaşmadan bir hafta öne antrenmanları yarıda bırakmak zorunda kaldığını belirterek, “Antrenmanlar sırasında belimi incitmiştim. Karşılaşmadan bir hafta önce antrenmanlara son vermek zorunda kaldım. Bir hafta boyunca iğne vuruldum ve maça da iğne vurularak çıktım. Bu yüzden yüzde yüz performans gösteremedim ancak çok şükür kazandık” dedi.

Maçın ardından boksörümüzün yanına gelen rakip Denis Kriger, Fatih'i överek, “Ben ömrümde bu kadar güçlü yumruklar görmedim. Fatih, sen dünya şampiyonu olacak kapasitesin. Bu şekilde devam et” dedi ve sporcumuzu tebrik etti.

Trabzon'un Yomra ilçesinde doğan Keleş boks hayatına Dalkıranspor'da başladı.Daha sonra Hekimoğlu boks kulübünde uzun yıllar amatör olarak ringlere çıkan Trabzonlu boksörümüz Avrupa'da fırtınalar estirmeye devam ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor