Trabzonlu boks hakemi en büyük boks organizasyonunda dikkat çekti

Trabzonlu Boks Hakemi Emre Aydın, dünyanın en büyük boks organizasyonu WBC'de Türkiye'yi temsil ediyor.

Trabzonlu boks hakemi en büyük boks organizasyonunda dikkat çekti

Amatör Boksta Avrupa, Dünya ve Olimpiyat arenalarında Türkiye'yi ve Trabzon'u yarı final ve final maçları yöneterek temsil eden Uluslararası Boks Hakemi Emre Aydın, kariyerine Profesyonel Boks hakemliğiyle büyük adımlar atmaya devam ediyor. Aydın, dünyanın en büyük profesyonel boks organizasyonu olan WBC'de yönettiği çekişmeli kemer maçlarıyla dikkat çekiyor.

trabzonlu-boks-hakemi-en-buyuk-boks-organizasyonunda-dikkat-cekti.jpg

Aydın, Türkiyede Serdar Avcı nın çabalarıyla kurulan Türkiye Profesyonel Boks Komisyonun düzenlediği ulusal, uluslararası UBO ve WBC gibi önemli organizasyonlarda hakemlik yaparak büyük başarılar elde ediyor. Profesyonel Boks Komisyonu Başkanı Suat Karlıdağ'ın ilgisi ve desteği de Aydın tarafından takdirle karşılanıyor. Ayrıca, bu büyük organizasyonları Türkiye'ye getiren ve her geçen gün daha büyük başarılara imza atan Promotör Serdar Avcı'ya da teşekkür ediyor.

trabzonlu-boks-hakemi-en-buyuk-boks-organizasyonunda-dikkat-cekti-001.jpg

Trabzonlu Promotör Gökhan Kazaz'ın davetiyle Trabzon'da düzenlenen WBC organizasyonlarına da katılan Aydın, Trabzon adına mutlu olduğunu ifade ediyor ve bu tür organizasyonların Trabzonlu boksörler için büyük bir fırsat olduğuna inanıyor. Trabzonlu amatör boksta Avrupa Şampiyonu olan WBC-UBO Kemer Şampiyonu Fatih Keleş, Olimpiyat boksörü Yakup Şener ve Milli Boksörler Mustafa Çolak ve Hazar Çolak gibi değerli sporcular da bu tür başarı öykülerine sahip.

Ülkemizde hak ettiği ilgiyi görmeye başlayan Profesyonel Boks Organizasyonlarını destekleyen başarılı Hakem Aydın, önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan büyük bir organizasyonda yine hakem olarak görev alacak. Kendisine başarılar diliyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler