Trabzonlu bayan boksör iddialı

Trabzonlu bayan boksör Sabriye Şengül, öncelikli hedefinin Şubat ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'ndan altın madalyayla dönmek olduğunu belirterek, asıl hedefinin ise Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanmak olduğunu söyledi. Trabzon boksunu

Trabzonlu bayan boksör iddialı

Trabzonlu bayan boksör Sabriye Şengül, öncelikli hedefinin Şubat ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'ndan altın madalyayla dönmek olduğunu belirterek, asıl hedefinin ise Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.

Trabzon boksunun yetiştirdiği bayan boksörlerden Sabriye Şengül, Şubat ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na iddialı hazırlanıyor.

Antrenmanlarını çok sıkı bir şekilde sürdüren bayan boksör Avrupa Şampiyonası'nda da madalya hedefliyor. Şubat ayında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'nda altın madalya hedeflediğini belirten Sabriye Şengül, "Türkiye Şampiyonası'nda şampiyon olup, Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Hedefim Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'ye altın madalya kazandırmaktır. Bunun için de çalışmalarımı sıkı bir şekilde sürdürüyorum" dedi.

Kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini belirten Şengül, "Bana inananları ve güvenenleri mahçup etmemek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Hocalarımla birlikte çok sıkı bir çalışma dönemi geçiriyorum. İnşallah bunun sonunda hedeflerime ulaşacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler