Trabzonlu atletler

İzmir'de 20-28 Eylül tarihleri arasında yapılacak Dünya İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası'na Trabzon'dan, Trabzonspor Kulübü ve Milli Takım antrenörü olan Zekeriya Üçüncü ile sporcular Alev Tangur ve Muhammet Yılmaz katılacaklar. Dün İzmir'e giden an

Trabzonlu atletler

İzmir'de 20-28 Eylül tarihleri arasında yapılacak Dünya İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası'na Trabzon'dan, Trabzonspor Kulübü ve Milli Takım antrenörü olan Zekeriya Üçüncü ile sporcular Alev Tangur ve Muhammet Yılmaz katılacaklar.

Dün İzmir'e giden antrenör Zekeriya Üçüncü ve sporcular, Dünya Şampiyonasında Trabzon'u ve Trabzonspor'u en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Dünya Şampiyonasında Alev Tangur, Disk ve Gülle atmada, Muhammet Yılmaz'ın ise 100, 200 metre ve 4x100 yarışında mücadele edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor