Trabzon'dan Yattara açıklaması

Yener, yaptığı açıklamada, Yattara konusunda kendilerine gelen herhangi bir talebin bulunmadığını belirterek, ''Yattara ile ilgili olan bir şey yok. Nedense, nereden olduğu belli olmayan, Trabzonspor'u bir yerden yıpratmaya yönelik, Trabzonspor'da sorun y

Trabzon'dan Yattara açıklaması

Yener, yaptığı açıklamada, Yattara konusunda kendilerine gelen herhangi bir talebin bulunmadığını belirterek, ''Yattara ile ilgili olan bir şey yok. Nedense, nereden olduğu belli olmayan, Trabzonspor'u bir yerden yıpratmaya yönelik, Trabzonspor'da sorun yaratmaya yönelik yayınlar yapılıyor. Gerçekle ilgisi olmayan şeyler yazılıyor'' dedi.

Yattara'nın futbolcuları olduğunu ve çıkıp futbolunu oynadığını ifade eden Yener, ''Dedikodular bizi engelleyemez. Kaldı ki Yattara'yı satmak gibi bir düşüncemiz yok. Sadece Yattara için değil diğer oyuncular konusunda da aynı düşüncedeyiz'' diye konuştu.

Yattara'nın moralinin bozuk olduğu yönündeki söylentilere katılmadığını anlatan Yener, şunları kaydetti:

''Ben kafile başkanıydım. Antrenmanları izledim, otelde de takımla birlikteydim. Maç öncesi sonrası, hep birlikteydik. Yattara'nın morali bozuk değil. Maçtan sonra hem yemek yedik hem Galatasaray maçını izledik. Son derece neşeliydi. Yattara, maç sonunda 'kolbastı oyununa katılmadı, morali bozuk' deniliyor. Yattara, oyundan erken çıkmıştı. Gribal enfeksiyon geçirdiği için de Yattara'ya maçtan bir gün önce serum takılmıştı. Hala tam olarak gribal enfeksiyonu üzerinden atamadı. Bu nedenlerle kolbastı oyununa katılmadı.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor