Trabzon'dan Yanal açıklaması

Bugün bir medya organında Trabzonspor yönetim kurulunun sezon sonu için Teknik Direktör Sayın Ersun Yanal ile ilgili izleyeceği tavır ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Sayın Faruk Özak'ın yakın çevresi kanalıyla Şenol Güneş'i kulübe empoze etmeye çalıştığı y

Trabzon'dan Yanal açıklaması

Bugün bir medya organında Trabzonspor yönetim kurulunun sezon sonu için Teknik Direktör Sayın Ersun Yanal ile ilgili izleyeceği tavır ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Sayın Faruk Özak'ın yakın çevresi kanalıyla Şenol Güneş'i kulübe empoze etmeye çalıştığı yönündeki haberler üzerine bir açıklama yapıldı.


Açıklamada şu görüşlere yer verildi;

“Söz konusu haberde yer alan Teknik Direktörümüz Ersun Yanal'ın sözleşmesiyle ilgili rakamlar ve üretilmeye çalışılan komplo teorilerinin tamamı gerçek dışıdır. Yönetim kurulumuzun göreve geldiği günden bu yana son derece uyumlu bir çalışma süreci geçirdiği Ersun Yanal ve ekibini tüm camia bizlerde başarılı olarak görmekte ve planlarımızı buna göre yapmaktadır. Takımımızın zirvede bulunduğu ve gerek futbol gerek mücadele gerekse de toplumsal destek anlamında taraflı tarafsız herkesten övgü aldığı bu günkü süreçte farklı spekülasyonlar yaratıp gündemi değiştirme çabalarını iyi niyetli olarak görmemiz mümkün değildir. Turkcell Süper Ligi'nde yer alan 18 takımın teknik direktörünün 13'ünün sözleşmesi Mayıs 2009 tarihinde dolarken sadece Trabzonspor'da görev yapan teknik adamın durumunun tartışılmaya açılmaya çalışılmasının asıl amacının kaos yaratmaya yönelik olduğu apaçık ortadadır. Teknik Direktörümüz Yanal ile sürekli görüşme halinde olan yönetim kurulumuz, sözleşme konusunda makul bir zaman zarfında değerlendirme yapma teklifini getirmiş, lig yarışının yoğun bir tempoda devam ettiği şu günlerde konsantrasyonunu tamamen takım üzerinde yoğunlaştırmış teknik direktörümüzden de olumlu karşılık almıştır. Gerçekler bu yöndeyken ayrıca ne eski teknik direktörümüz Şenol Güneş'in bu yönde bir beklentisi ne de bakanımız Sayın Faruk Özak'ın yönlendirmesi söz konusudur. Trabzonspor takımı camiasıyla bütünleşmiş bir ortamda yoluna devam ederken daha önce de olduğu gibi elbette birileri tarafından yaratılacak suni gündemlerle engellenmeye çalışılacaktır. Bu doğrultudaki tavırları kınıyor, tüm taraftarlarımızı bu tarz söylemlere itibar etmeden, gerekli bilinçle kulübüne sahip çıkmaya devam etmeye çağırıyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor