Trabzon'dan Tolgay'a: Utanmıyor musunuz?

Trabzonspor'un Erkan Zengin transferinde başrol oynayan ve ardından bordo-mavili kulüp adına Hamburglu Tolgay Arslan operasyonunu yürüten menajer Metin Korkmaz, gurbetçi oyuncunun transferi konusunda yaşananları anlattı. TRT1'deki Stadyum programına telef

Trabzon'dan Tolgay'a: Utanmıyor musunuz?
Trabzonspor'un Erkan Zengin transferinde başrol oynayan ve ardından bordo-mavili kulüp adına Hamburglu Tolgay Arslan operasyonunu yürüten menajer Metin Korkmaz, gurbetçi oyuncunun transferi konusunda yaşananları anlattı. TRT1'deki Stadyum programına telefonla katılan Korkmaz, Trabzonspor'un Tolgay'dan vazgeçtiğini söyledi.
 
Metin Korkmaz yaşananları şu şekilde aktardı:
 
"Çarşambadan beri yaşanan bir transfer öyküsü. Trabzonspor'un talip olduğu bir oyuncu. Ben gitmeden önce İbrahim Hacıosmanoğlu ve Ahmet Nur Çebi telefon görüşmesi yapmış. Ahmet Nur Çebi, İbrahim Hacıosmanoğlu'na 'Biz Tolgay'la alakalı çok ciddi değiliz. Beşiktaş olarak bu transferin olmaması için elimden ne gerekiyorsa yapacağım. Nerede durmam gerekiyorsa orada dururum.' dedi. Sonra Beşiktaş'ın transfer teklifi yaptığı ve askıya alındığı haberi gelince ben Hamburg'a gittim, babasıyla görüşme yaptım, menajeriyle görüşme yaptım. Perşembe Tolgay geldi, eşiyle konuştuk. Cuma bir araya geldik. Trabzonspor'un şartlarını tüm detaylarıyla açık açık konuştuk. O da İngiltere ve İtalya'dan takım söyledi. Beşiktaş ile durumunun kesinlikle söylenen noktadan kaldığını söyledi. Ben de Hacıosmanoğlu ile Tolgay'ı görüştürdüm. Menajerini görüştürdüm. Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal'ı görüştürdüm. Çok istekli davranan Trabzonspor'du. Yanal, Başkan, Gürdal kalkıp Hamburg'a geldiler. Cumartesi gecesi yapılan toplantı sonucunda rakamlar ve bonservis konuşuldu. Anlaşıldı ve el sıkışıldı. Sabah bir araya gelindi hayırlı olsun denmek için. Tolgay 3'te avukatının geleceğini söyledi. 4'te menajeri ile bizim olduğumuz otele geldi. Bu sırada enteresandır Beşiktaş kulübünden Umut Güner arkadaşım beni aradı. 'Abi biz Beşiktaş olarak Tolgay'la görüşüyoruz bu konuda neden Trabzonspor ile girişim yaptınız.' dedi. Ben de aynen şunu dedim: 'Biz anlaştık, fotoğraf bile çektirdik.' '1 saat evvel bizle oturdular, pazarlık yaptılar' dedi. Başkan da sert bir şekilde masadan kalkıp 'Utanmıyor musunuz bizi Beşiktaş ile birbirimize düşürmeye. Hani resmi imzayı atacaktınız.' dedi. Buz gibi bir hava. 'Ben bu transferden vazgeçtim' dedi ve o hışımla kalktık buraya geldik."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler