Trabzon'dan Manisa'ya gitti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Manisaspor, 1461 Trabzon'da forma giyen orta saha oyuncusu Savaş Yılmaz'ı 2 yıllığına renklerine bağladı.Yılmaz, Manisaspor Kulübü Başkanı Abdullah Mergen'in katılımıyla kulüp binasında düzenlenen törenle 2 yıllı

Trabzon'dan Manisa'ya gitti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Manisaspor, 1461 Trabzon'da forma giyen orta saha oyuncusu Savaş Yılmaz'ı 2 yıllığına renklerine bağladı.

Yılmaz, Manisaspor Kulübü Başkanı Abdullah Mergen'in katılımıyla kulüp binasında düzenlenen törenle 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak için çalışmalarına devam ettiklerini belirten kulüp başkanı Mergen, "Savaş Yılmaz gibi şampiyonluk yaşamış bir ismi daha takımımıza kazandırdık. Transferleri gerçekleştirirken sadece yeni sezona göre değil, gelecek yıllara göre bir yapılanma gerçekleştiriyoruz. Savaş da hem karakteriyle hem birikimiyle takımımıza önemli katkı sağlayacak bir isim" dedi.

Savaş Yılmaz ise Manisaspor'u şampiyonluğa taşımak için elinden geleni yapacağını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler