Trabzon'dan hakeme bir tepki daha!

 PTT 1. Lig'de deplasmanda Manisaspor'a 2-1 yenilen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ekrem Al, "Biz Manisaspor'a değil, karşılaşmanın hakemine mağlup olduk" dedi.Al, Manisaspor karşısında beklenen oyunlarını ortaya koyabildiklerini ancak kötü yönetimin ön

Trabzon'dan hakeme bir tepki daha!

 PTT 1. Lig'de deplasmanda Manisaspor'a 2-1 yenilen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ekrem Al, "Biz Manisaspor'a değil, karşılaşmanın hakemine mağlup olduk" dedi.

Al, Manisaspor karşısında beklenen oyunlarını ortaya koyabildiklerini ancak kötü yönetimin önüne geçemediklerini savundu.

Genç oyuncularla çıktıkları Manisaspor maçında hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Al, "Biz takımımızı düzeltiyoruz ama düzeni düzeltemiyoruz. Karşılaşmayı yöneten hakemlerin art niyetine mağlup olduk. Ne kadar çabalasak, ne kadar çırpınarak mücadele etsek de maalesef belli bir yapının önüne geçemiyorsunuz. Biz Manisaspor'a değil, karşılaşmanın hakemine mağlup olduk. Bu maçın tek yorumu budur" diye konuştu.

Ligde kalma umutlarını son haftaya kadar sürdüreceklerini kaydeden Al, son 3 maçı da kazanıp ligde kalmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler