Trabzon'dan Fener'e teşekkür

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a, dün iki takım arasında yapılan karşılaşmadaki centilmen yaklaşımlar dolayısıyla teşekkür mesajı gönderdiği bildirildi. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan a

Trabzon'dan Fener'e teşekkür

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a, dün iki takım arasında yapılan karşılaşmadaki centilmen yaklaşımlar dolayısıyla teşekkür mesajı gönderdiği bildirildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, teşekkür mesajında, ''İstanbul'da oynanan müsabaka öncesinde, sırasında ve sonrasında tarafımıza göstermiş olduğunuz ilgi, hassasiyet ve nezaket, bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Futbolun dostluk, barış, kardeşlik çerçevesinde Fair?play olgusunu geliştireceğine inandığımız bu yaklaşımınızın kulübünüzün büyüklüğüne yakışan duruş olduğunu belirtiyor, tüm spor kulüplerine örnek olmasını diliyoruz'' denildiği ifade edildi.

Teşekkür mesajında, şu ifadelere de yer verildi:
''Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da saha içindeki mücadelemiz sürerken, saha dışında her türlü dostluğu geliştirme anlayışında olacağımızın bilinmesini isteriz. Bu örnek davranışınız ve centilmenliğinize şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, ligin ikinci devresinde size ve camianıza başarılar diliyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler