Trabzon'dan FB'lilere suç duyurusu

Trabzonsporlu taraftar Erdem Uzun, Fenerbahçe’nin şampiyonluk kutlamaları esnasında Fenerbahçeli taraftarların Atatürk heykelinin üzerine çıkıp, Atatürk’ün eline bira şişesi vermesini Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.Trabzonspor’un averajla

Trabzon'dan FB'lilere suç duyurusu

Trabzonsporlu taraftar Erdem Uzun, Fenerbahçe’nin şampiyonluk kutlamaları esnasında Fenerbahçeli taraftarların Atatürk heykelinin üzerine çıkıp, Atatürk’ün eline bira şişesi vermesini Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Trabzonspor’un averajla şampiyonluğu Fenerbahçe’ye kaptırmasının ardından eğlenen Fenerbahçeli taraftarlar dozu arttırdı. Fotoğraf makinelerine yansıyan görüntülerde Fenerbahçeli bir grup taraftarın Atatürk heykeli üzerine çıkıp sevinç gösterisi yaptığı, ayrıca içlerinden birinin de Atatürk’ün eline bira şişesi verdiği objektiflere yansımıştı. Bunun üzerine Trabzonsporlu Erdem Uzun dün (Cuma) bu hakareti kaldıramayarak Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Trabzonsporlu Erdem Uzun, “Bu bir hakarettir. Bunu asla kaldıramam. Ben bu davayı sonuna kadar sürdüreceğim. Herkes vatandaşlık görevi olarak bunu dava etmelidir. İlerleyen günlerde bu konuyu Adalet Bakanlığına götüreceğim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor