Trabzon'dan Dostluk Yemeği

Süleyman Restaurant'taki yemeğe Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Otelul Galati Kulübü Asbaşkanı Viorel Anghelinei ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra UEFA Delegesi Marko Ilesic'de katıldı.Yemekte bir konuşma yapan Asbaşkanımız Haşim Sa

Trabzon'dan Dostluk Yemeği

Süleyman Restaurant'taki yemeğe Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Otelul Galati Kulübü Asbaşkanı Viorel Anghelinei ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra UEFA Delegesi Marko Ilesic'de katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu, Trabzonspor olarak amaçlarının futbolun birleştiriciliğini sahada göstermek olduğunu belirterek, "Bugün sizleri burada ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Futbol dünyadaki insanları bir araya getiriyor. Dostluk köprülerinin kurulmasını sağlıyor. Tüm Trabzonspor camiası olarak bundan sonraki süreçte sizlere başarılar diliyoruz" dedi.

Otelul Galati Kulübü Asbaşkanı Viorel Anghelinei ise Trabzon'da kendilerine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Umarım dostça bir müsabaka olur. Gelecekte yine sizinle dostluk maçı oynamak isteriz. Trabzonspor'a ligde şampiyonluk yolunda başarılar dileriz" diye konuştu.

Yemek sonrası yönetimler arasında karşılıklı hediye alış verişi yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler