Trabzon'daki müsabakada Filistin pankartı! “Zulme sessiz kalma”

Trabzon’da oynanan Beşikdüzüspor-İdmangücü karşılaşmasında “Gazze’de çocuklar ölüyor zulme sessiz kalma” yazılı pankart açıldı.

Bugün Trabzon’da gerçekleşen Beşikdüzüspor ile İdmangücü arasındaki futbol karşılaşması, sadece sportif bir mücadele olmanın ötesine geçerek, anlamlı bir mesaja ev sahipliği yaptı.

İki takım oyuncuları, Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla "Gazze’de çocuklar ölüyor zulme sessiz kalma!" yazılı pankartla sahaya çıktılar.

Trabzon'daki müsabakada Filistin pankartı! “Zulme sessiz kalma”

Maç öncesinde, Filistin'de katledilen müslümanlar ve tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Bu hareketle, sporun birleştirici ve farkındalık yaratıcı gücü bir kez daha gözler önüne serildi.

Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Ferhat Aksoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada duygularını, "Çocuklar uyurken sessiz olunur, uyurken değil" sözleriyle ifade etti ve Gazze'de yaşanan acı olayları insanlık dışı bir davranış olarak nitelendirip kınadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler