Trabzon'daki anneler TS'yi kutladı

Türk Anneler Derneği Trabzon Şube Başkanı Ziynet Şener, Trabzonlu annelerin ve tüm taraftarların Trabzonspor'u her zamankinden daha fazla sahiplenmelerini ve desteklemelerini istediklerini bildirdi.Şener, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonspor'a emek vere

Trabzon'daki anneler TS'yi kutladı

Türk Anneler Derneği Trabzon Şube Başkanı Ziynet Şener, Trabzonlu annelerin ve tüm taraftarların Trabzonspor'u her zamankinden daha fazla sahiplenmelerini ve desteklemelerini istediklerini bildirdi.

Şener, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonspor'a emek veren başta teknik direktör Şenol Güneş ve kulüp başkanı Sadri Şener olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerini, teknik kadroyu ve futbolcuları kutladıklarını belirtti.

Açıklamasında, ''siz bizim gönlümüzün şampiyonu oldunuz'' ifade eden Şener, şunları kaydetti:

''Öyle de kalacaksınız. Çok şükür ki yetiştirdiğimiz evlatlarımız bizlerin istediği gibi onurlu mücadele vererek kupayı kaybettiler, ama onurlarını kaybetmediler. Anneler olarak gururluyuz. Trabzonlu annelerin ve tüm taraftarların Trabzonspor'u her zamankinden daha fazla sahiplenmelerini ve desteklemelerini istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler