Trabzon'da TFF binasına boyalı tepki

Trabzon’un Faroz Mahallesi’nde bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürlüğü binasına, akşam saatlerinde kimlikleri henüz tespit edilemeyen 4 kişi tarafından sprey boya ila yazılar yazıldı.Bina etrafına, “2010-2011 şampiyonu Trabzonspor”, “İsyan başl

Trabzon'da TFF binasına boyalı tepki

Trabzon’un Faroz Mahallesi’nde bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürlüğü binasına, akşam saatlerinde kimlikleri henüz tespit edilemeyen 4 kişi tarafından sprey boya ila yazılar yazıldı.

Bina etrafına, “2010-2011 şampiyonu Trabzonspor”, “İsyan başlasın”, “Bu daha başlangıç”, “Türkiye Şike Federasyonu” ve “Kupa gelecek” şeklinde yazılar yazan kişilerin daha sonra olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olayın ardından TFF binasına gelen emniyet güçleri ise MOBESE ve güvenlik kameraları görüntülerini incelemeye aldı. Binaya sadece yazı yazıldığını başka bir zarar verilmediğini tespit eden emniyet güçleri, olaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler