Trabzon'da Tenis Avrupa Kış Kupası başladı

Türkiye Tenis Federasyonu ile Avrupa Tenis Birliği tarafından düzenlenen 2014 12 Yaş ve Altı Kızlar Tenis Avrupa Kış Kupası Müsabakaları Trabzon’da başladı.Beşirli Tenis Kompleksi’nde 24-26 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan müsabakaların açılış tören

Trabzon'da Tenis Avrupa Kış Kupası başladı

Türkiye Tenis Federasyonu ile Avrupa Tenis Birliği tarafından düzenlenen 2014 12 Yaş ve Altı Kızlar Tenis Avrupa Kış Kupası Müsabakaları Trabzon’da başladı.

Beşirli Tenis Kompleksi’nde 24-26 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan müsabakaların açılış törenine Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Birdal Öztürk, Tenis İl Temsilcisi Prof. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu, sporseverler, oyuncular ve antrenörleri katıldı.

Müsabakalar öncesi açılış konuşması yapan Vali Abdil Celil Öz, müsabakaların Trabzon’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Trabzon spor şehridir. Bugüne kadar çok farklı etkinliklere ev sahipliği yaptı. Bundan sonra da bu güçlü altyapısıyla daha fazla, daha katılımlı ve geniş etkinliklere ev sahipliği yapacaktır. Biz bu tesislerde geleceğin başarılı sporcularını hep beraber yetiştireceğiz.

Bugün burada 6 ülkenin katılımıyla güzel bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Bu dostluğun, barışın, kardeşliğin göstergesidir. 6 ülkeden 18 genç sporcumuzla güzel bir turnuvayı başlatıyoruz. 12 Yaş Altı Avrupa Kış Kupası Tenis Müsabakalarının ilimizde yapılmasına katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ve seremoninin ardından müsabakalar başlarken, şampiyonaya Estonya, Gürcistan, Hollanda, Portekiz, Rusya ve Türkiye’den çok sayıda sporcular katılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor