Trabzon'da taraftara ceza yağdı

 Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu bugün Trabzon Vali Yardımcısı Orhan Eyövge başkanlığında toplandı. Toplantıda 6 taraftara maçlarda meşale yakmak, koltuk kırmak ve alkollü olarak olay çıkartmak suçundan ceza kararı alındı.  Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu

Trabzon'da taraftara ceza yağdı

 

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu bugün Trabzon Vali Yardımcısı Orhan Eyövge başkanlığında toplandı. Toplantıda 6 taraftara maçlarda meşale yakmak, koltuk kırmak ve alkollü olarak olay çıkartmak suçundan ceza kararı alındı.

 

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu'nun bugün Trabzon Valiliği'nde düzenlenen toplantısında taraftara ceza geldi.

 

Trabzon'da oynanan DSİ- Karadeniz Sögütlü Belediyespor müsabakasında, 5149 sayılı kanun gereğince her türlü patlayıcı, parlayıcı, yanıcı, yakıcı maddelerin spor müsabakalarının yapıldığı alanlara ve bu alanlardaki kapalı mekanlara sokulması, saklanması ve bu alanlar içerisinde taşınması ve kullanılması yasak olmasına rağmen maddeyi tribünde kullandığı tespit edilen M. Ağan, M.Aktaş, ve S. Şentürk'e ayrı ayrı 1. 500 YTL para cezası ve 6 ay spor müsabakalarından men cezası verildi.

 

3 TRABZONSPOR TARAFTARI DA CEZA ALDI

 

Y. Yıldız isimli taraftara Trabzonspor-Gaziantepspor maçında koltukları kırmak suçundan 1.500 YTL para cezası ve 6 ay spor müsabakalarından men,  Trabzonspor- Galatasaray maçında alkollü olarak olay çıkartmak suçundan İ. Özçilingir'e 1. 315 YTL para cezası ve yine 6 ay spor müsabakalarından men, Trabzonspor-Gençlerbirliği maçında meşale yakmak suçundan O.C.Çavuşoğlu isimli taraftara da 1.500 YTL para cezası ve 6 ay spor müsabakalarından men cezası verildi.

 

Öte yandan amatör maçlarda da ceza verildiği gibi ceza yaşının 15 yaş ve üzeri olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler