Trabzon'da Tahrik, İşte Kanıt

Sahaya giren bir seyircinin sivassporlu futbolcularla kısa süreli kavga etmesi ve futbolculardan aldığı darbeler sırasında güvenlik kuvvetlerince etkisiz hale getirildiği sırada, olay yerine  Sivasspor yedek kulübesinden  kim  olduğu henüz tespit edilemey

Trabzon'da Tahrik, İşte Kanıt

Sahaya giren bir seyircinin sivassporlu futbolcularla kısa süreli kavga etmesi ve futbolculardan aldığı darbeler sırasında güvenlik kuvvetlerince etkisiz hale getirildiği sırada, olay yerine  Sivasspor yedek kulübesinden  kim  olduğu henüz tespit edilemeyen bir kişi geldi.

Bu şahıs yerde yatmakta olan  seyirciye tekmekler vurarak, Tribünlerde tahriğe neden oldu ve sonrasında arkadaşlarını kurtarmak içn 3 seyirci daha sahaya girdi.Sivasspor kulübü malzemecisi mi, yoksa kulüp doktorumu olduğunu henüz tespit edilemeyen kişinin  bu canice tavrı olayların büyümesinde en büyük etken oldu.

İŞTE TAHRİK, İŞTE KANIT

BU SİVASSPORLU KULÜBEDEN SAHAYA NEDEN GİRDİ.

Bu şahısın disiplin kurulunca unutulmaması için UYARIYORUZ.... 

haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor