Trabzon'da Stepanov Bereketi

Bordo-Mavililer Milan Stepanov'un satışından elde edilen bonservis parasına kavuştu. Eli güçlenen Başkan Nuri Albayrak, kurmaylarına transferlerin hızlandırılması talimatını verdi.Ve Trabzonspor sonunda parasına kavuştu... Sırp futbolcu Milan Stepanov'un

Trabzon'da Stepanov Bereketi

Bordo-Mavililer Milan Stepanov'un satışından elde edilen bonservis parasına kavuştu. Eli güçlenen Başkan Nuri Albayrak, kurmaylarına transferlerin hızlandırılması talimatını verdi.

Ve Trabzonspor sonunda parasına kavuştu... Sırp futbolcu Milan Stepanov'un Portekiz Kulübü Porto'ya imza atmasının ardından Bordo-Mavililerin beklediği 3.5 milyon Euro, dün kulüp kasasına girdi.

Bu miktarın gelmesiyle birlikte maddi olarak eli güçlenen Başkan Nuri Albayrak'ın, kurmaylarıyla yaptığı toplantıda takım için gerekli olan futbolcuların alınması konusunda talimat verdiği öğrenildi. Trabzonsporlu yöneticilerin paranın kasaya girmesiyle daha kaliteli isimlere yöneleceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor