Trabzon'da Son Dakika Transferi

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi  ve Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Trabzonspor Eski Yönetim Kurulu Üyesi Murat İskender ile konuk olarak katıldıkları TV Programında son dakika transferi olabileceği doğrultuda açıklamalarda bulundu.Trabzon'da yayın yapan Ku

Trabzon'da Son Dakika Transferi

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi  ve Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Trabzonspor Eski Yönetim Kurulu Üyesi Murat İskender ile konuk olarak katıldıkları TV Programında son dakika transferi olabileceği doğrultuda açıklamalarda bulundu.

Trabzon'da yayın yapan Kuzey TV'de Turgay Beşyıldız'ın hazırlayıp sunduğu "Karambol" isimli spor programında Trabzonspor'un gece 24:00 a kadar sürpriz bir transfer yapabileceğini açıklayan Kafkas, bu ismin daha önceden telefuz edilen isimlerden hiç biri olmadığını söyledi.

Bu futbolcunun Transferinin gerçekleşmesi durumunda Ersen Martin'in gönderilip gönderilmeyeceği şeklindeki soru üzerine Kafkas"Hayır Ersen kesinlikle kalacak, çünkü bu futbolcu ile Ersen'in mevkileri bir değil" diyerek, Trabzonspor'un sürpriz transferinin mevkisinin santrafor olmadığı yönünde ip uçları verdi.

İskender Uyardı "Ersen Trabzonspor'a Sorun Olabilir"

Program konuklarından Trabzonspor eski yönetim kurulu üyesi Murat İskender, Türk futbol takımlarının Fifa nezdinde dosyalarının kabarık olduğunu söyleyerek " Ersen Martin'in satılmasından son anda vazgeçilmesi Trabzonspor'un başına dert olabilir" uyarısında bulundu. İskender "Ersen Martin in satışı ile ilgili olarak Recreativo Huelva takımıyla bir protokol imzalanmış ise, Trabzonspor'un bu satıştan vazgeçmesi FİFA ile Trabzonspor'u karşı karşıya getirebilir" dedi.

"Doğan Tayfun Cora'yı  Yok ediyor"

Ziya Doğan'ın Tayfun'u sağ beke çekmesini de Eleştiren İskender "Ziya Doğan'ın Tayfun'u sağ kenara çekmesi çok yanlıştı. Tayfun geçen yıl sağ bek te oynadığı dönemlerde Trabzonspor'dan kopmuştu, Doğan Tolga'ya yer açmak için Tayfun'u yine sağ beke çekti. Tamam hocanın işine karışmayalım diyoruz ama Trabzonspor bizim, hepimizin Doğan istediği futbolcuları alsın, bizim alttan yetiştirdiğimiz oyuncuları yanlış yerde oynatsın, göndersin, yok etsin.. Ee peki 3 hafta sonra Ziya Doğan gitti, biz ne yapacaz, hani bizim alttan gelen futbolcularımız, hani değerlerimiz. Kime sorarsanız sorun Tayfun bu hafta kötü oynadı, oynar tabii orası onun yeri değilki, tamam hocanın işine karışmayalım ama  göz göre görede değerlerimizin yok edilmesi noktasında, gerek yönetim gerekse bizler hocaya bu uyarıları yapmak zorundayız" dedi.

Murat İskender Vestel Manisa Başkanı Çubukçu'yu da unutmadı

Murat İskender Vestel'in daha önceden Manisaspor sponsorluğundan çekilme kararı aldığını, Çubukçu'nun ise keyfi açıklama ile iş güzarlık yaparak Trabzonspor ismini kullandığını düşünerek, "Trabzon'un ekmeğini yemiş, "Trabzon'da ki iş yerlerinde Trabzonlu çalışanlarına ekmek veren, Sayın Nafız Zorlu'nun bu konuda bir açıklama yapması gerekmektedir ve şahsen ben bu açıklamayı bekliyorum" dedi.

Ersen Martin Kampa Katılmak İstemiyor

Karambol isimli programa Trabzonspor'un kamp yaptığı Bolu'dan telefonla bağlanan Lig Tv muhabiri Can Karyağdı, Ersen Martin'in İspanya'da futbol oynamak istediğini ve bu yüzden moralinin bozuk olduğunu söyleyerek " Ersen Martin kampa uzun bir süre katılmayı düşünmüyor, hatta Trabzonspor'a dönmeyi pek düşünmüyor" şeklinde açıklamalar yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor