Trabzon'da Sivas hazırlığı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya milli takımlarda bulunan Serkan Balcı, Song ve Ceyhun Gülselam katılmadı. Sakat olan kaleci Tolga Zengin'in de yer almadığı çalışmada Gine Milli Takım kampından döne

Trabzon'da Sivas hazırlığı


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya milli takımlarda bulunan Serkan Balcı, Song ve Ceyhun Gülselam katılmadı. Sakat olan kaleci Tolga Zengin'in de yer almadığı çalışmada Gine Milli Takım kampından dönen İbrahim Yattara antrenmana katıldı.

Bordo-mavili takım, düz koşu ve dar alanda pas çalışmasının ardından Sivasspor maçına yönelik taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Oyuncularını sık sık ikaz eden teknik direktör Ersun Yanal, birebirde etkili olmalarını istedi. Rakibe boş alan bırakılmaması konusunda uyarılarda bulanan deneyimli teknik adam, kanat organizasyonları üzerinde durdu. Yapılan çalışmada bordo-mavili futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.

Milli takım kamplarında bulunan Song, Serkan Balcı ve Ceyhun Gülselam'ın yarın yapılacak çalışmaya katılacakları belirtilirken, Bordo-mavililer Sivasspor maçı hazırlıklarını yarın saat 14.30'da yapacağı antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor