Trabzon'da sakatlar can sıkıyor!

Trabzonspor’da Barış Özbek ve Piotr Brozek’in sakatlıklarının uzun sürmesi teknik direktör Şenol Güneş’in canını sıkıyor.Sağlık heyetinin bu futbolcuları sahalara döndürme çabasına rağmen oyuncuların iyileşme sürecinin bir iki ayı daha bulabileceği belirt

Trabzon'da sakatlar can sıkıyor!

Trabzonspor’da Barış Özbek ve Piotr Brozek’in sakatlıklarının uzun sürmesi teknik direktör Şenol Güneş’in canını sıkıyor.

Sağlık heyetinin bu futbolcuları sahalara döndürme çabasına rağmen oyuncuların iyileşme sürecinin bir iki ayı daha bulabileceği belirtildi.

Tayfun Cora’nın ise sakatlığının iyileşme sürecinde olduğu ve bir haftalık süre içerisinde takıma dahil olabileceği ifade edildi.

Bordo-mavili yönetim, Vittek’in sakatlığını da yakından takip ederken, futbolcunun dizinde oluşan ödemin geçmesinin ardından ameliyat ettirileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler