Trabzon'da Passolig isyan ettirdi

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi Play-off karşılaşmasında Rus ekibi Rostov ile oynayacağı maça Passolig sorunu damga vurdu.Saat 19.00'da planlandığı gibi stada taraftar alımına başlandı ancak taraftarlar stada giremedi. Bilet gişelerininönünde sabah saatle

Trabzon'da Passolig isyan ettirdi

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi Play-off karşılaşmasında Rus ekibi Rostov ile oynayacağı maça Passolig sorunu damga vurdu.

Saat 19.00'da planlandığı gibi stada taraftar alımına başlandı ancak taraftarlar stada giremedi. Bilet gişelerininönünde sabah saatlerinden itibaren büyük kuyruklar oluşturan taraftarlar isyan eder duruma geldiler. maçın başlamasına az bir zaman kala taraftarlar hala passolig kartlarına biley yükleme işlemini yapamadı.

Gişelerin önünde zaman zaman tepki gösteren taraftarlar bilet almak için yoğun çaba harcıyorlar. Ayrıca Trabzon emniyetine bağlı çevik kuvvet ekipleride burada yoğun güvenlik önlemi aldı.

fotograf-2.20140821201231.jpg

 

fotograf-3.20140821201259.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler