Trabzon’da Paroali Cup 2019 Turnuvası

Bir çok ülkeden sporcunun katılım yapacağı ” Uluslararası Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası 26-30 Ağustos”  tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak.

Trabzon’da Paroali Cup 2019 Turnuvası

Trabzon önemli bir turnuva daha ev sahipliği yapacak. Lazcada kelebek olarak bilinen “Parpali Cup 2019 Uluslararası Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası 26-30 Ağustos” tarihleri arasında Trabzon Beşirli tenis kortlarında gerçekleşecek.

Turnuvaya 20 ülkeden 50’ye yakın sporcunun katılım yapması bekleniyor. Bu anlamlı ve önemli organizasyonda birinci olacak sporcu 14 bin dolar ödülü almaya hak kazanmış olacak.

TRABZON’DA BİR İLK GERÇEKLEŞECEK

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu  ziyaret eden Arhavi Tenis Kulübü Başkanı B. Ali Büyüklüoğlu ve  Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Uzuner 'Uluslararası Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası' hakkında bilgi sundular.

Vali Ustaoğlu bu önemli organizasyonda görev alanları tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

Trabzon Gençlik ve Spor Müdürü Birdal Öztürk’te turnuva için gerekli ev sahipliğini en güzel şekilde yerine getireceklerini ifade etti.

Artvin Arhavili olan Ali Büyükoğlu ve Cihan Uzuner Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’yi de  ziyaret ederek turnuva ile ilgili görüş-alışverişi yaptılar.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler