Trabzon'da Ortahisar ve Artvin'in maçında dostluk kazandı

Trabzon Ortahisar Belediyesi kadın Hentbol takımı ile Artvin 7 Mart Spor kadın Hentbol takımı berabere kaldı.

Trabzon'da Ortahisar ve Artvin'in maçında dostluk kazandı

Türkiye 1.lig B Grubunda mücadele veren Trabzon Ortahisar Belediyesi kadın Hentbol takımı ile Artvin 7 Mart Spor kadın Hentbol takımı 26-26 berabere kaldı.

Trabzon Beşirli Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşma oldukça keyifli ve heyecanlı bir ortamda geçti. Karşılaşmayı Trabzon Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ile birlikte Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve yönetim kurulu üyeleri çok sayıda taraftar takip etti.

trabzonda-ortahisar-ve-artvinin-macinda-dostluk-kazandi-004.webp

Baştan sona çekişmeli geçen mücadele 26-26 berabere sonuçlandı. Bu sonuçla Trabzon Ortahisar Belediyesi kadın Hentbol takımı lige birincilik ünvanını korumuş oldu.

Ortahisar Belediye Başkanı AV. Ahmet Metin Genç karşılaşmanın oldukça zevkli geçtiğini belirterek hem Ortahisar Belediye takımını hem de rakip takımı tebrik ederek kardeşliğin ve dostluğun kazandığını dile getirdi.

trabzonda-ortahisar-ve-artvinin-macinda-dostluk-kazandi-001.webp

Artvin 7 Mart Spor Kulübü Başkanı ve hocası Murat Ülker, Trabzon'da geçen sene olduğu gibi bu senede her konuda yanlız bırakmayan Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve kendilerini destekleyen hemşehrilerine teşekkür ederek bu sene hedeflerinin ligde şampiyonluk olduğunu dile getirdi.

trabzonda-ortahisar-ve-artvinin-macinda-dostluk-kazandi.webp

trabzonda-ortahisar-ve-artvinin-macinda-dostluk-kazandi-002.webp

trabzonda-ortahisar-ve-artvinin-macinda-dostluk-kazandi-003.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler