Trabzon'da olayların faturası

Trabzon Valiliği dün akşam oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle ilk yarısı tamamlanamadan tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklama yaptı.Yapılan açıklamada, maç öncesi, maç esnası ve maç sonrası güvenlik tedbirleri için 400’ü özel güvenl

Trabzon'da olayların faturası

Trabzon Valiliği dün akşam oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle ilk yarısı tamamlanamadan tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, maç öncesi, maç esnası ve maç sonrası güvenlik tedbirleri için 400’ü özel güvenlik olmak üzere toplam bin 546 personel görevlendirildiği belirtildi.

Fenerbahçe ve Trabzonspor’un stadyuma gelişleri esnasında daha önceden belirlenmiş tedbirlerin uygulandığının ifade edildiği açıklamada, "Maç sonrası her iki takım kafilesinin güvenli bir şekilde stadyumdan çıkarılmaları sağlanmıştır. Maç sonrasında meydana gelen olaylarda bazı güvenlik görevlileri çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanmıştır. Maç öncesi, 6222 sayılı Sporda Şiddeti Ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında 14 şahıs hakkında cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Olaylar esnasında 4 resmi araç, 2 özel araç, bir ambulans hasar görürken, çevrede bulunan bazı iş yerlerinde kısmen maddi zarar meydana gelmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler