Trabzon'da kutlama başladı bile!

Şike soruşturması kapsamında tam bir haftadır sürdürülen operasyon neticesinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Sporda şiddet yasasına göre ligden düşürülecek olan Fenerbahçe için TFF yarın kararını açıklayacak. Gözler Fed

Trabzon'da kutlama başladı bile!

Şike soruşturması kapsamında tam bir haftadır sürdürülen operasyon neticesinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sporda şiddet yasasına göre ligden düşürülecek olan Fenerbahçe için TFF yarın kararını açıklayacak. Gözler Federasyondan gelecek olan cevaba çevrilmişken, Trabzon’da kutlamalar şimdiden başladı bile…

Mutlu haberi 1 haftadır bekleyen Trabzonsporlular Akçaabat horon ekibiyle ilk kutlamayı gerçekleştirdi. Ayrıca şehrin çeşitli yerlerinde konvoylar kuruldu, şehir korna ve şampiyonluk sesleri ile inliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler