Yardımcı Antrenör Turgut Kural yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana Colman, Alanzinho, Tjikuzu, Cale, Sylva, Ceyhun, Murat, Sezer ve Zafer katıldı.
Oyuncular düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda çabuk kuvvet çalışması gerçekleştirdiler.
Trabzon'da kondisyon idmanı
Yardımcı Antrenör Turgut Kural yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana Colman, Alanzinho, Tjikuzu, Cale, Sylva, Ceyhun, Murat, Sezer ve Zafer katıldı. Oyuncular düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda çabuk kuvvet çal
Yayınlanma:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor