Trabzon'da kayıp ama milli takıma çağrıldı

İsveç Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden duyurulan kadroda, Trabzonspor'da forma giyen ve son maçlardaki performansıyla eleştirilerin hedefi olan Erkan Zengin yer aldı. Kasımpaşa kalecisi Andreas Isaksson ve eski Galatasaraylı futbolcu Johan Elman

Trabzon'da kayıp ama milli takıma çağrıldı
İsveç Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden duyurulan kadroda, Trabzonspor'da forma giyen ve son maçlardaki performansıyla eleştirilerin hedefi olan Erkan Zengin yer aldı.
 
Kasımpaşa kalecisi Andreas Isaksson ve eski Galatasaraylı futbolcu Johan Elmander de kadroda yer aldı yer aldı.
 
Sezon başında Gençlerbirliği'nden Yunanistan'ın Olympiakos takıma transfer olan Jimmy Durmaz ise sakatlığı nedeniyle kadroya dahil edilmedi.
 
G Grubu'nda 6 puanla 2. sırada yer alan İsveç'in, aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor: Andreas Isaksson, Robin Olsen, Kristoffer Nordfeldt, Mikael Antonsson, Pierre Bengtsson, Andreas Granqvist, Pontus Jansson, Erik Johansson, Martin Olsson, Anton Tinnerholm, Marcus Berg, Albin Ekdal, Johan Elmander, Alexander Farderud, Emil Forsberg, Zlatan Ibrahimovic, Kim Kallström, Sebastian Larsson, Robin Quaison, Isaac Kiese Thelin, Ola Toivonen, Pontus Wernbloom, Erkan Zengin

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler