Trabzon'da kale kimin olacak

Trabzonspor'un kalesinde forma için kaleciler arasında büyük bir rekabet yaşanacak.KALEDE BÜYÜK REKABETTony Slyva'nın lisans işleminin çözülmesinin ardından kalede Tolga Zengin, Tony Slyva ve Onur arasında rekabet yaşanacak.YANAL, KALEYİ KİME TESLİM EDECE

Trabzon'da kale kimin olacak

Trabzonspor'un kalesinde forma için kaleciler arasında büyük bir rekabet yaşanacak.

KALEDE BÜYÜK REKABET

Tony Slyva'nın lisans işleminin çözülmesinin ardından kalede Tolga Zengin, Tony Slyva ve Onur arasında rekabet yaşanacak.

YANAL, KALEYİ KİME TESLİM EDECEK

Teknik Direktör Ersun Yanal, kaleyi kime teslim edecek. Trabzonspor'da Tony Slyva'nın bonservisinden dolayı Yanal Ankaraspor ve Ankaragücü maçlarında kaleyi Tolga Zengin'e teslim etmişti.

FİFA tarafından Tony Slva'ya verilecek geçici lisanstan sonra kalede Tony Slvya, Tolga Zengin ve Onur arasında bir rekabet yaşanacak.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA KALE KİMİN?

Yanal'ın, kaleyi idmanlarda en iyi performansı gösterecek olan kaleciye teslim edecek. Şuan görünen kalede Tolga Zengin ve Tony Sylva arasında bir rekabet yaşanacağı. Tony Slyva'nın da takımla birlikte çalışmalara başlayarak idman eksikliği gidermiş olacak.

TOLGA-SYLVA REKABETİ

Herkes tarafından merak edilen, Beşiktaş derbisinde Yanal'ın kaleyi Tolga Zengin'e mi Tony Slyva'ya mı teslim edeceği.

Selahattin AYDINLI

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler