Trabzon'da iyi işler yapacağım!

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli yıldızı kariyeri boyunca forma giydiği bütün takımlarda başarılara imza attığını söyledi, "Kendimi çok formda hissediyorum. Başkanın ısrarı transferimde etkili oldu" dedi.Trabzonspor'un, Sevilla'dan transfer ettiği Didier Zo

Trabzon'da iyi işler yapacağım!

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli yıldızı kariyeri boyunca forma giydiği bütün takımlarda başarılara imza attığını söyledi, "Kendimi çok formda hissediyorum. Başkanın ısrarı transferimde etkili oldu" dedi.

Trabzonspor'un, Sevilla'dan transfer ettiği Didier Zokora, bordo-mavili taraftarlara iddialı mesajlar gönderdi. Fildişi Sahilli futbolcu, bordo-mavili forma altında yeni başarılara imza atmak istediğini belirterek, "Kendimi formda ve güçlü hissediyorum. Büyük işler başaracağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Başkanın transferim için ısrarcı olması hoşuma gitti. Onun bu tutumu, diğer teklifleri geri çevirmemde çok etkili oldu" dedi.

İspanya'dan ayrılmadan önce Diario Sevilla gazetesine konuşan Zokora, Sevilla'da forma giydiği iki sezonda takımının Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katıldığını, bir kez de İspanya Kral Kupası'nı kazandıklarını hatırlattı. La Liga'da başarılı olduğuna dikkat çeken 30 yaşındaki oyuncu, Türkiye'de de kendisini kanıtlayacağını dile getirdi.

'Yepyeni bir deneyim'
Zokora kariyeri boyunca Belçika, Fransa, İngiltere ve İspanya gibi önemli ülkelerde top koşturduğunu da belirterek, "Futbol oynadığım bütün ülkelerde önemli başarılar elde ettim. Artık Trabzonspor'un başarısı için mücadele edeceğim. Türkiye benim için yepyeni bir deneyim olacak. Tecrübelerimi yeni takımıma taşımak ve başarılı olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor