Trabzon'da İşler Karışık

Trabzonspor'da taraftar ısrarla transfer isterken yönetim henüz somut bir ilerleme kaydedemedi. Son haftalarda gündeme gelen Rade Prica forvet için diğer adaylardan bir adım önde.Forvetin yanı sıra sol kanat için de arayışlar sürüyor. Daha önce Orhan Ak'ı

Trabzon'da İşler Karışık


Trabzonspor'da taraftar ısrarla transfer isterken yönetim henüz somut bir ilerleme kaydedemedi. Son haftalarda gündeme gelen Rade Prica forvet için diğer adaylardan bir adım önde.

Forvetin yanı sıra sol kanat için de arayışlar sürüyor. Daha önce Orhan Ak'ın gündeme gelmesine karşın Ziya Doğan en çok Sivassporlu Hayrettin'i istiyor. Fakat Sivasspor'un Hayrettin için 2 milyon Euro istemesi transferi zora sokuyor. Öte yandan kaleci Jefferson'ın isyanı devam ediyor. Ziya Doğan'ın şans vermediği Brezilyalı kaleci takımdan ısrarla ayrılmak istiyor ve mutsuz olduğunu vurguluyor.

Southampton'dan teklif geldiği iddia edilen Ömer Rıza ise hiçbirşeyden haberi olmadığını söyledi. Yöneticilerden bazıları Ömer Rıza'ya teklif geldiğini doğrularken bazı yöneticiler ise Ömer Rıza'ya teklif gelmediğini belirtiyor. Ömer Rıza ise "Eğer böyle bir teklif varsa bana söylesinler. Gidebilirim. Bana dürüst davransınlar. İngiltere benim için çok iyi olur. Hem Trabzonspor'a para kazandırabilirim" açıklamasını yaptı.

ligtv.com

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor