Trabzon'da hoca kim olacak?

Trabzonspor'da Kasımpaşaspor maçı sonrası yönetim kurulu radikal kararlar alırken, teknik direktör Broos ile yolları ayırdı, futbolculara da ağır para cezaları verdi.

Trabzon'da hoca kim olacak?

Yönetim kurulu Broos'un yerine düşündüğü teknik adam Şenol Güneş ile  görüşmelerini hızlandırırken Broos'un yerine takımı kimin çalıştıracağı konusundaki kararı da bugün verecek.

Trabzonspor'un bu gün yapacağı çalışmada takımı yardımcı antrenörler Metin Diyadin ve Turgut Kural ikilisi çalıştıracak. 

Yönetim kurulunda genel kanı Diyadin ve Kural ikilisi ile devam etmek yönünde 

Yönetim yeni teknik adam bulununcaya kadar takımı en iyi tanıyan iki isim Diyadin ve Kural ikilisine teslim etmeyi planlarken bu konudaki karar bu gün netleşecek.

Öte yandan  başkan Şener'in Trabzonspor teknik direktörlüğü için adı geçen Şenol Güneş ile görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi.

Yönetimin alternatifleri arasında yeni teknik adam gelene kadar Ünal Karaman, Sadi Tekelioğlu ve Ahmet Özen üçlüsü de var.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler