Trabzon'da heryer bordo-mavi

Taraftarlar, 'Victory' adı verilen ve 'Zafer' anlamı taşıyan yeni ürünü favorisi olarak belirledi. İstanbul’da görücüye çıkan yeni sezon formalarına ilgi büyük... Beyaz üst ve mavi şortlu koleksiyon geçen sezonun devamı olurken, 3 yeni ürün ise farklı det

Trabzon'da heryer bordo-mavi

Taraftarlar, 'Victory' adı verilen ve 'Zafer' anlamı taşıyan yeni ürünü favorisi olarak belirledi. İstanbul’da görücüye çıkan yeni sezon formalarına ilgi büyük... Beyaz üst ve mavi şortlu koleksiyon geçen sezonun devamı olurken, 3 yeni ürün ise farklı detaylar taşıyor. Üretici Nike firması tarafından ‘Victory’ yani ‘Zafer’ anlamına gelen forma Bordo-Mavililer’in gönlünde kısa sürede taht kurdu. ‘Zafer’ formasının isminden dolayı da hayli önemli bir sempati topladığı kesin. Beğeni sıralamasında bu ürünü ‘klasik’ olarak kabul edilen, forma izliyor.

‘Enerji’ isimli formada Karadeniz Fırtınası’ndan esinlenilerek dikine klasik çubuklar ‘şimşek’ figürleriyle bezenerek farklılık yaratılmış durumda. Taraftarlar, bu formanın da sık giyilmesinden yana. Bordo-Mavi dışında renklerle, gold sarı ve siyah olarak dizayn edilen deplasman formasına ise gözlerin ilerleyen süreçte alışması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor