Trabzon'da hentbol rüzgarı

Türkiye Okul Sporları Federasyonu ile Uluslararası Okul Sporları Federasyonunca (ISF) düzenlenen Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası, ikinci gün karşılaşmalarıyla devam etti. Şampiyonanın ilk gününde erkek ve bayanlarda, il merkezi ile 6 ilçedeki salon

Trabzon'da hentbol rüzgarı
Türkiye Okul Sporları Federasyonu ile Uluslararası Okul Sporları Federasyonunca (ISF) düzenlenen Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası, ikinci gün karşılaşmalarıyla devam etti.
 
Şampiyonanın ilk gününde erkek ve bayanlarda, il merkezi ile 6 ilçedeki salonlarda 40 maç yapıldı. 
 
Erkeklerde 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmalarda Türkiye (A) takımı Yunanistan'ı 27-16, Arsin Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmalarda ise Türkiye (B) takımı Avusturya'yı 28-20 yendi.
 
Kızlarda Beşikdüzü Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmalarda Türkiye (A) takımı, Fransa'yı 41-19 yenme başarısı gösterdi.
 
Ev sahibi Türkiye, diğer ülkelerden farklı olarak ikisi kız ve ikisi erkek dört okul takımıyla şampiyonaya katılıyor. 24 ülkeden 44 takımın katıldığı şampiyona, 28 Haziran'a kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor