Trabzon'da hakem hatası saha bastırdı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon 1. Amatör Küme B gurubu mücadele eden Yeşilovaspor ile Akçaabat Tütünspor karşılaşması 1-1 berabere sürerken hakem hatası nedeni ile çılgına dönen Yeşilovaspor yöneticileri tarafından karşılaşma tamamlanmadan sona erdi. S

Trabzon'da hakem hatası saha bastırdı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon 1. Amatör Küme B gurubu mücadele eden Yeşilovaspor ile Akçaabat Tütünspor karşılaşması 1-1 berabere sürerken hakem hatası nedeni ile çılgına dönen Yeşilovaspor yöneticileri tarafından karşılaşma tamamlanmadan sona erdi. Sahaya giren Yeşilovaspor kulübü As Başkanı ve beraberindeki yöneticiler karşılaşmanın tatil edilmesine neden oldu.

Karşılaşmanın sona ermesinden sonra sahadan ayrılan her iki takım ve hakemlerin güveliğini olay yerine gelen Trabzon Çevik Kuvvet ekipleri sağladı. Yeşilovaspor as başkanı Mahmut Mazlum sahadan ayrıldıktan sonra hızını alamadı  ve beraberindeki futbolcular ile birlikte Yavuz Selim Sahasının yanında bulunan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğine (TFFHGD)  giderek Trabzon temsilcisi ile görüşmek istedi.

Yeşilovasporlu yöneticiler derneğe gidince TFFHGD’de bulunan yetkililer 155 polis imdat hattını arayarak yardım istedi. Yeşil sahada güvenlik tedbirlerinin ardından dernek çevresine de çevik kuvvet önlem aldı. Kulüp yetkileri; burada muhatap bulamayınca Haber Muhabiriz Şükrü Üçüncü’ye açıklamada bulundu. Mazlum, “  Benim hocamı arıyorlar diyorlar ki berabere kalın. Size soruyorum şimdi kimdir bunlar  ki benim hocamı arayarak berabere kalın söyleye bilir. Biz bu takımda idarecileriz; aramak isteyenler bizi arar eğer bir sorun varsa.”dedi.

Konuşmanın devamında Mazlum, “ Biz çıkarız erkek gibi maçımızı oynarız bunun 3tane sonucu var yenmek yenilmek berabere kalmak olay budur. Çıktık bugün işte bize bu gözlemci derneği bir hakem atadı. Hakem bildiğini çaldı oynadı. Burada birileri kümeye düşecek Bakacaz kim düşecek size anlatacağım olay bu kadar.”ifadelerini kulandı

Haber : Şükrü Üçüncü 

1-212.jpg

3-030.jpg

2-068.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor