Trabzon'da ‘GNC ödüllü etkinliği’’ yoğun ilgi gördü!

GNC FİT CLUB Spor Salonları’nın ‘GNC ödüllü etkinliği’’ yoğun ilgi gördü!

Trabzon'da ‘GNC ödüllü etkinliği’’ yoğun ilgi gördü!

Trabzon’da 2018 yılından bu yana Kaşüstü, Yenicuma ve Kalkınma Mahallesinde açıldığı ilk günden itibaren hizmetini, kalitesini devam ettiren GNC FIT CLUB Spor Salonları, Trabzon Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde 15 Eylül Cuma günü Ganita Sahilinde yoğun katılımla etkinlik gerçekleştirdi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Murat Zorluoğlu’nun sporcularımıza her zaman destek vermesiyle GNC Fıt Club imtiyaz sahipleri Hüsnü Genç ve Eyüp Genç, işletme müdürü Yeşim Genç Çolak, ekip arkadaşlarıyla bir etkinlik daha gerçekleştirmiş oldu.

Sunuculuğunu Nida Örgün’ün, seslendirmeyi Altuğ Küçük’ün üstlenmiş olduğu etkinlik ‘’15 Eylül Trabzon için çok değerli bir gündür. Çünkü tarihte bugün Mustafa Kemal Atatürk ilk defa Trabzon’a ayak basmıştır. "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim." sözüyle Atamızı özlem ve minnetle anarak etkinliğimize başlamak istiyoruz” sözleriyle başladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi sporcularının da yer aldığı etkinlik, Antrenör Osman Kuşçu hakemliğinde kickboks turnuvası ile başladı. Ardından plank, şınav, bilek güreşi, bench press, crosfit yarışmalarıyla devam etti. Bu yarışmaların arasında GNC Fıt Club Spor Salonlarında baş antrenörlüğünü Gülşah Genç’in yapmış olduğu Jumping spor faaliyeti koreografi olarak yer aldı. Büyükşehir Belediyesi antrenörü Bahar Başkan Türkmen’in çocuklarla yapmış olduğu zumba gösterisi de katılımcıların heyecanını arttırdı.

GNC Ödüllü Etkinlik, yarışmalarda kazanan kişilere; yıllık, altı aylık, üç aylık, aylık ve Fittshopun sponsorluğunu üstlendiği çeşitli supplement hediyelerinin verilmesiyle son buldu.

trabzonda-gnc-odullu-etkinligi-yogun-ilgi-gordu.jpg

trabzonda-gnc-odullu-etkinligi-yogun-ilgi-gordu-002.jpg

trabzonda-gnc-odullu-etkinligi-yogun-ilgi-gordu-003.jpg

trabzonda-gnc-odullu-etkinligi-yogun-ilgi-gordu-004.jpg

trabzonda-gnc-odullu-etkinligi-yogun-ilgi-gordu-005.jpg

trabzonda-gnc-odullu-etkinligi-yogun-ilgi-gordu.jpeg

trabzonda-gnc-odullu-etkinligi-yogun-ilgi-gordu-001.jpeg

trabzonda-gnc-odullu-etkinligi-yogun-ilgi-gordu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler