Trabzon'da Galatasaray alarmı

Denizlispor şokunun ardından bu kez Konyaspor yenilgisiyle sarsılan Trabzonspor'da hafta sonunda oynanacak Galatasaray maçı için olağanüstü hal ilan edildi. Şampiyonluk mücadelesi verdiği rakiplerinden birine karşı galibiyet kovalayacak olan Karadeniz tem

Trabzon'da Galatasaray alarmı

Denizlispor şokunun ardından bu kez Konyaspor yenilgisiyle sarsılan Trabzonspor'da hafta sonunda oynanacak Galatasaray maçı için olağanüstü hal ilan edildi.

Şampiyonluk mücadelesi verdiği rakiplerinden birine karşı galibiyet kovalayacak olan Karadeniz temsilcisinde hem yönetim hem de teknik heyet pozitif atmosferi ortadan kaldırmak için düğmeye bastı. Maçın ardından başlayan bir dizi tedbirler, Galatasaray karşılaşmasına kadar uygulanmaya devam edecek.

Durum raporu...
Fırtına'yı tekrar canlandırmak için önce teknik direktör Ersun Yanal ekibine önemli mesajlar gönderdi. Birlik-beraberlik havasının korunması adına bu kez tecrübeli hoca programını değiştirdi. Takımına 1 gün izin verip futbolcularına, “Gidin kafanızı toplayın, toparlanın” diyen Bordo-Mavililer'in hocası geçtiğimiz haftalarda Başkan Sadri Şener'in yaptığını yaptı ve programını değiştirdi. Takıma izin verdiği günlerde İstanbul'a dönen Yanal bu kez Trabzon'da kaldı.

'Çözülmeyelim'
Kurmaylarıyla durum değerlendirmesinde bulunan Bordo-Mavililer'in hocasının as-yedek ayrımı yapmadan tüm futbolcularla ortak bir çalışma programı uygulama kararı aldı. Yönetimin planları arasında ceza kesilmesinin olmadığı yinelenirken, Başkan Sadri Şener'in de ekibiyle konuştup, “Dağınık bir görüntü sergilemeyelim. Açıklamalarımız tutarlı ve sağduyulu olsun. Bu kritik süreci Galatasaray karşılaşmasıyla birlikte en az zararla atlatmak zorundayız” değerlendirmesini yaptı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler