Trabzon’da Futnis rüzgarı sona erdi

Trabzon'da düzenlenen Patenli Futbol organizasyonu sona erdi.

Trabzon’da Futnis rüzgarı sona erdi

Türkiye'de ilk defa düzenlenen Futnis (Patenli Futbol) organizasyonu Trabzon'da gerçekleştirildi.


KTÜ Hasan Polat Spor Salonu'ndaki uluslararası etkinliğin finalinde Türk ekibi İran ile 1-1 berabere kaldı.

Futnis Etkinliği'nin düzenlenmesinde öncü olan komitenin başkanı Hasan Adanur, yola çıkarken Trabzon gençlerinin genlerinde olan futbol oyununu paten ile birleştirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Organizasyona katkı verenlerle ilgili bir teşekkür mesajı yayınlayan Adanur, “Dünyada federasyonu olmasına rağmen Türkiye'de tanınmamış olan FUTİNS'in ülkemizdeki ilk organizasyonunu Trabzon’da gerçekleştirmemize destek veren Ortahisar Belediyesi'ne, KTÜ Yönetimi'ne, TTSO’ya, ASKF Yönetimi'ne, Turizm İl Müdürlüğü'ne ayrıca dostluk müsabakası boyunca bizleri tribünde yalnız bırakmayan İran Konsolosu Sayın Kondori'ye, Kent Konseyi ve İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Sayın Mustafa Yaylalı’ya, Belediye Meclis Üyesi ve ASKF Başkanı Sayın Cahit Erdem’e, Belediye Meclis Üyesi Sayın Ufuk Hoş’a, Mimarlar Odası'nın eski Başkanı Sayın Sayim Adanur’a ve bizi yalnız bırakmayan arkadaşlarımızla seyircilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor