Trabzon'da futbolun yuvası pislik içinde!

Trabzon'da futbol kültürünün aşılandığı, birbirinden önemli maçlara sahne olan Yavuz Selim Stadı'nın tribünlerindeki görüntü içler acısı halde.Bu günlerde 1. Amatör Play Off maçlarına sahne olan ve birbirinden çekişmeli maçların oynandığı Yavuz Selim Stad

Trabzon'da futbolun yuvası pislik içinde!

Trabzon'da futbol kültürünün aşılandığı, birbirinden önemli maçlara sahne olan Yavuz Selim Stadı'nın tribünlerindeki görüntü içler acısı halde.

Bu günlerde 1. Amatör Play Off maçlarına sahne olan ve birbirinden çekişmeli maçların oynandığı Yavuz Selim Stadı'na Trabzonlu futbolseverler gelerek maçları izliyor. Ancak stadda güzel olan tek şey yanlızca futbol. Stadın tribünlerindeki pislik nedeniyle futbolseverler maçları ayakta izlemeye mecbur kalıyor.

1-288.jpg

Futbolseverler duruma sitem ederken yetkililere de seslenerek " Yavuz Selim'e maç izlemeye geliyoruz ancak tribüne geçmeye tiksiniyoruz. Bırakın koltuklarında oturmayı tribünde yürürken bile pislikten midemiz bulanıyor. Yetkililer bu durumu görmüyor mu? Bu derece önemli maçlar oynanırken bir an önce bu durma el atılması gerekiyor" ifadelerini kullandılar.

2-094.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler