Trabzon'da futbolcu aranıyor

Trabzon Belediyesi her yıl geleneksel olarak yaptığı "Yaz Futbol Okulu" Beşirli Futbol Sahası'nda düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Trabzon Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Turan, Ergin Aydın, Osman Gökhan Bali, Belediyespor Başkanı Nihat Demir, spor

Trabzon'da futbolcu aranıyor

Trabzon Belediyesi her yıl geleneksel olarak yaptığı "Yaz Futbol Okulu" Beşirli Futbol Sahası'nda düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Trabzon Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Turan, Ergin Aydın, Osman Gökhan Bali, Belediyespor Başkanı Nihat Demir, sporcular ve sporcu velileri katıldı. Eylül ayında sona erecek yaz futbol okuluna 60 öğrenci katıldı.

Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan her yıl geleneksel olarak açılan yaz futbol okullarıyla amaçlarının çocuklara futbolun alt yapı eğitiminin verilmesinin yanı sıra onların sosyal yönlerinin de gelişmesine katkıda bulunmak olduğunu belirterek, " Bu okullarla birlikte çocuklarımız yeni arkadaşlar edinecek yeni iletişimler kuracaklardır. Ayrıca ya futbol okullarının Trabzon ve ülke futboluna yeni yeteneklerin kazandırılmasına katkıda bulunacağına inanıyorum. Yaz futbol okuluna emeği geçen belediye personelimize, hocalarımıza ve öğrenci ailelerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmalarının ardından başkan yardımcıları Hüseyin Turan, Ergin Aydın, Osman Gökhan Bali ve Belediyespor Kulüp başkanı Nihat Demir okulun açılış startını verdi ve çocuklarla birlikte futbol oynadı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından çocuklar gösteri maçı yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler