Trabzon'da futbol menajerini soydular

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar ilçesinde ilginç bir olay meydana geldi. 30 yaşındaki Z.A.C, Gazipaşa Mahallesinde bulunan bir işletmenin lavabosunu kullanmak için içeri girdi. İhtiyacı karşılamak için lavaboya girdiğinde Z.A.C., geriye çan

Trabzon'da futbol menajerini soydular

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar ilçesinde ilginç bir olay meydana geldi. 30 yaşındaki Z.A.C, Gazipaşa Mahallesinde bulunan bir işletmenin lavabosunu kullanmak için içeri girdi. İhtiyacı karşılamak için lavaboya girdiğinde Z.A.C., geriye çantasını bıraktı. İhtiyacını karşılayan şahıs geri döndüğünden çantasının olmadığını fark edince şok oldu. 155 Telefonuna ihbarda bulunan şahıs polislerden yardım istedi.

Olay yerine gelen ekipler hırsızlık olayı ile alakalı çalışma başlatırken şahsı Taksim Polis Merkezine getirdi. Polis Merkezinde ifade veren Z.A.C, “10.35 sıralarında; olay yerine ihtiyaç için girdiğim ve ihtiyaca girerken çantamı lavaboya bıraktım, çıkışta çantam yerinde olmadığını fark ettim, çantanın içerisinde, 3000 Euro, 200 TL para, nüfuz cüzdanı, çeşitli bankalara ait banka ve kredi kartları, şahsi giyim eşyaları, Ankara ve İstanbul illerinde amatör futbolcularla yaptığım sözleşmeler, kredi çekmede kefil gösterilecek belgelerim vardı.”dedi.

Emniyetteki ifadesinin devamında Z.A.C, çanta içerisinde bulunan belgelerin futbolcu transferleri ile alakalı olduğu 750 Bin TL civarında olduğunu söyledi. Polis Ekipleri Futbol Menajeri olduğu öğrenilen Z.A.C’nin çantasını çalan kişinin kimliğinin tespit etmek için çalışma başlattı.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor