Trabzon'da FİFA hazırlığı

Trabzonspor Kulübü Resmi sitesinden verilen bilgiye göre yaşanan olayların FİFA’ya taşınacağı öğrenildi. Trabzonspor’un sitesinden yayımlanan bilgi şu şekilde;Fenerbahçe ile Ankaragücü arasında oynanan müsabakadan önce yaşandığı iddia edilen mesaj olayıyl

Trabzon'da FİFA hazırlığı

Trabzonspor Kulübü Resmi sitesinden verilen bilgiye göre yaşanan olayların FİFA’ya taşınacağı öğrenildi. Trabzonspor’un sitesinden yayımlanan bilgi şu şekilde;

Fenerbahçe ile Ankaragücü arasında oynanan müsabakadan önce yaşandığı iddia edilen mesaj olayıyla ilgili olarak kulübümüz tarafından FIFA’ya yapılacak olan başvuru nedeniyle hazırlıklar sürüyor.

Kulübümüzün avukatları gerekli içeriğin usulüne uygun şekilde hazırlanması konusundaki çalışmalarına devam ediyorlar.

Söz konusu hazırlıklar tamamlandığına konu FIFA’ya aktarılacak ve yaşanan gelişmelerden Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği haberdar edilecek.

Ayrıca başvuru dilekçesinde söz konusu olaya karışan FIFA Lisanslı menajerlik firmasının faaliyetlerinin de gözden geçirilmesi talep edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor