Trabzon'da evli çift ölü bulundu

Olay, ilçenin Sahil Mahallesi'nde bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. Abdurrahman Demir (41) ve eşi Aynur Demir (37), sabah saat 06.30 sıralarında okula gitmek için hazırlanan ve yatak odalarına giren çocukları Merve (13) ve Barış (14) tarafından

Trabzon'da evli çift ölü bulundu
Olay, ilçenin Sahil Mahallesi'nde bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. Abdurrahman Demir (41) ve eşi Aynur Demir (37), sabah saat 06.30 sıralarında okula gitmek için hazırlanan ve yatak odalarına giren çocukları Merve (13) ve Barış (14) tarafından yataklarında ölü bulundu. Kafalarına sıkılmış tek kurşunla hayatlarını kaybettiği belirlenen evli çiftin ölüm nedenleri araştırılıyor. Aynur Demir'in önce muhtar olan eşine ait beylik tabancası ile eşini öldürdüğü ardından da intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor. Olayın işlendiği silah Aynur Demir'in eline yakın bir yerde bulunurken, el sıvaplarının inceleneceği ve yapılacak araştırma sonrasında kesin bulgulara ulaşılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor