Trabzon'da Eski futbolcuya Facebook hakareti...

Trabzonspor’un eski futbolcusu ve spor yorumcusu Serdar Bali’ye sosyal paylaşım sitesi olan facebooktan hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Trabzonspor’un eski yöneticisi M.A para cezasına çaptırıldı.İddia göre geçen yıl M.A. facebook hesabına ait kişise

Trabzon'da Eski futbolcuya Facebook hakareti...

Trabzonspor’un eski futbolcusu ve spor yorumcusu Serdar Bali’ye sosyal paylaşım sitesi olan facebooktan hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Trabzonspor’un eski yöneticisi M.A para cezasına çaptırıldı.

İddia göre geçen yıl M.A. facebook hesabına ait kişisel sayfasından spor yorumcusu Serdar Bali’yi kast ederek “şehrimizde bir Serdar Bali kirliliği var…,

Bu vatandaş normal bir insan değil, böyle bir şerefsizi, kaypak iftiracıyı kulüpten içeri sokmaya sebep olmadım. Senin sonun ne olacak ş...” şeklinde hakaret içerikli yorum yaptı. Yaşananların ardından Serdar Bali, kendisine hakaret edildiği gerekçesiyle Trabzonspor’da bir dönem yöneticilik yapan M.A. hakkında davacı ve şikayetçi oldu.

Trabzon 2’inci Sulh Ceza Mahkemesi’nde M.A. hakkında spor yorumcusu Serdar Bali’ye ‘Sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret’ suçlamasıyla dava açıldı. Duruşmada son ifadeleri alan mahkeme hakimi M.A.’ya bin 500 lira adli para cezasına çaptırdı.

Hakkındaki hakaret iddialarına talimat yoluyla Bakırköy 8’inci Sulh Ceza Mahkemesi’ne yanıt veren M.A. suçlamaları kabul etmeyerek, hesabına başka birileri tarafından girildiğini ve iddia edilen hakaret içerikli yorumları kendisinin yapmadığını belirterek beraatı talep etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler