Trabzon'da Eren- Sercan rekabeti

Trabzonspor'un genç transferleri Eren Albayrak ve Sercan Kaya, rekabete hazır olduklarını söyledi. Antrenmanlarda oldukça hırslı çalışan iki futbolcu Hollanda kampında oynanacak olan hazırlık maçlarında kendilerini gösterip takımın vazgeçilmezleri arasına

Trabzon'da Eren- Sercan rekabeti

Trabzonspor'un genç transferleri Eren Albayrak ve Sercan Kaya, rekabete hazır olduklarını söyledi. Antrenmanlarda oldukça hırslı çalışan iki futbolcu Hollanda kampında oynanacak olan hazırlık maçlarında kendilerini gösterip takımın vazgeçilmezleri arasına girmek istediklerini belirtti. Eren, Trabzonspor'a imza attığı gün hayatının en mutlu günlerinden birisini yaşadığını belirterek, "Çok güçlü bir kadro var. Bu kadroda kendime yer açmak için çok çalışmam gerekiyor" dedi. Sercan da teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne girmek için ne gerekiyorsa yapacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor