Trabzon’da Elnino Taraftarlar Derneği Lokali açıldı

Trabzon'da Bordo-Mavili taraftarlar derneğinin lokali hizmete girdi.

Trabzon’da Elnino Taraftarlar Derneği Lokali açıldı

Trabzonspor’un en eski taraftarlar gruplarından olan Elnino Taraftarlar Derneği’nin lokali Fatih Mahallesi’nde görkemli açılışla hizmete girdi. Dernek açılışına Trabzon’un sevilen iş insanlarından Kürşat Başkan da katılım gösterdi.

Dernek Başkanı Murat Bal, “Uzun yıllardır takımımızın, armanın peşinde mücadele verdik. Trabzonspor’u gerek iç sahada gerek deplasmanda yalnız bırakmadık. Derneğimiz için lokalimizi de bugün aktif hale getiriyoruz” dedi.

Yapacakları projeler de olduğunu ifade eden Başkan Bal, “Şimdilik lokalimiz hizmete girse de birçok projemiz var. Trabzonspor sevgisini okullara da taşıyacağız. Bu konuda yetkililerle görüşmelerimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.

İş insanı Kürşat Başkan ise, “Lokalimiz hayırlı olsun. Trabzonspor’umuz geçen sezon şampiyon oldu ve gördük ki taraftarlarımız takımlarını bir an olsun yalnız bırakmadılar. Taraftarlarımız bu tür lokallerde sosyalleşme imkanı buluyor” diye konuştu.

Trabzon’da Elnino Taraftarlar Derneği Lokali açıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor