Trabzon'da dev turnuva başlıyor!

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Orhan Kaynar Futbol Turnuvası’nın 7.si 1 Eylül 2014 Pazartesi günü başlayacak. Turnuva öncesi Trabzon Gazeteciler Cemiyet’inde takımlar arasında kura çekimi yapıldı.2 grup halinde yapı

Trabzon'da dev turnuva başlıyor!

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Orhan Kaynar Futbol Turnuvası’nın 7.si 1 Eylül 2014 Pazartesi günü başlayacak. Turnuva öncesi Trabzon Gazeteciler Cemiyet’inde takımlar arasında kura çekimi yapıldı.

2 grup halinde yapılacak turnuvada maçlar ASKF sahasında oynanacak. 11 takımın mücadele edeceği Orhan Kayran Geleneksel futbol turnuvasında 1. grubunda DHA 61, TEK-ART, Karadeniz’insesi, TRT, Kadırga ve Hürriyet yer alırken 2. grupta ise TSYD, TAKA, Günebakış, Trabzon Belediyesi ve Karmaspor takımları mücadele edecek.

 Turnuvada dereceye giren takımlara çeşitli ödüller verilecek.

Adına turnuva düzenlenen Hürriyet Gazetesi'nin Karadeniz Bölge Temsilcisi merhum  Orhan Kaynar, 18 Haziran 2001'de geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler