Trabzon'da dev şampiyonaya dev seramoni!

Hayri Gür Spor Salonu'nda yapılan açılış törenine Trabzon Valisi Abdul Celil Öz, Ortahisar İlçe Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) Genel Sekreteri Jan Coolen ve Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayha

Trabzon'da dev şampiyonaya dev seramoni!

Hayri Gür Spor Salonu'nda yapılan açılış törenine Trabzon Valisi Abdul Celil Öz, Ortahisar İlçe Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) Genel Sekreteri Jan Coolen ve Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala hazır bulundu.

İlk olarak söz alan Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala, Trabzon'un kültür, sanat ve aynı zamanda spor şehri olduğunu belirterek, Türkiye'de ilk kez Trabzon'da yapılan uluslararası organizasyonunun gururunu yaşadıklarını söyledi. Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) Genel Sekreteri Jan Coolen böyle bir organizasyonda bulunmanın sevincini yaşadıklarını belirtirken, Trabzon Valisi Öz ve Ortahisar İlçe Belediye Başkanı Genç de organizasyonun Trabzon'da yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Vali Öz ve Belediye Başkanı Genç, bu uluslararası organizasyonun ülkeler arasındaki barışı destekleyeceğini ifade ederek, organizasyonun Trabzonda'da yapılmasında katkıları olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'a teşekkür etti. K

onuşmaların ardından şampiyonaya katılan ülkeler tek tek anons edilerek salona davet edildi. Trabzon Belediyesi Mehteran Takımı da yaptığı gösteri ile salondakilerden büyük alkış aldı. Daha sonra Avrasya Üniversitesi öğrencilerinin sergilediği kolbastı gösterisi de izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası 28 Haziran'da sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler